prístavba zubná klinika pohľad s veľkými preskleniami
location iconHlohovec, Slovensko

Typ konštrukcie: Stavba z CLT panelov (CLT steny, CLT stropy, CLT strecha)

Úžitková Plocha:252 m2

Zastavaná Plocha:150 m2

Počet Podlaží:3

O  Projekte

Projekt zubnej kliniky rieši prístavbu budovy k existujúcej stavbe. Prístavbou sa získajú nové priestory a to nové ambulancie, laboratóriá a prednášková sála. Architektúra je z dielne architektonického ateliéru Kubiš Architekti, ktorá sa vyznačuje jednoduchými tvarmi kombinovanými s rozmernými presklenými prvkami dodávajúce stavbe moderný a nadčasový vzhľad. Otvorené interiérové priestory a veľký dostatok prirodzeného svetla spríjemňujú čas pracovníkov a klientov kliniky.

Realizácia  Stavby

Pôdorys  &  Štúdia

Copyright© 2020 ÚSPORNE DREVODOMY. All Rights Reserved.
Design by: K. Singha